Kolloledare i sommar

kolloledare

Från vänster: Tor, Mimmi, Sara, Max, Amanda, Erik, Eric, Teresa, Jorunn

På Synsholmen arbetar varje period oftast tio-tolv ledare, en kock och två praktikanter. Praktikanterna har ofta varit barn hos oss så de vet precis hur det är att vara på kollo.

I vanliga fall är vi minst tre som jobbar på morgonen och tre på kvällen. Mellan halv två och halv fem är vi fem-sex ledare, och det är då vi har de stora aktiviteterna.

Varje natt är en ledare “jour”, vilket innebär att han eller hon sover i ett speciellt rum dit du kan komma om du har svårt att sova, har hemlängtan eller nåt annat.

Era rum är uppdelade på två våningar, killarna sover på den ena och tjejerna på den andra. Man sover i våningssäng och har ett eget skåp att ha sina prylar i.

Exakt vilka ledare som jobbar vilka perioder i sommar är inte klart – men här nedan kan du iallafall se ett par av oss som har jobbat tidigare och några dyker såklart upp (eller ner, i vattnet) i sommar igen!!

Klicka här för att se några ledare och praktikanter (vi är många ledare – sidan kan ta lite tid att ladda… vänta när du klickat!!)