Ledarna

ericIMG_0436_small

DSCN1330_small

Varmt på kollo? Alltid!


elsa_eric
Hej!

Jag heter Eric, är 48 år gammal och är huvudansvarig för kolloverksamheten på Synsholmen. I år blir det mitt tjugosjunde år på “Synis” och det blir faktiskt bara roligare och roligare!! (och roligare!).

Gladast blir jag om jag märker att både ni barn och ledare trivs och har kul tillsammans hos oss. Det bästa som finns är att sitta på de varma klipporna vid vår strand, äta en nygrillad korv med bröd och titta och lyssna på alla som badar, solar och njuter av att få vara på det BÄSTA kollot!

Jag är själv en badkruka och brukar bara bada om det är varmare än 22 grader i vattnet. Roligast på kollo tycker jag är alla nya ledar- och barnvänner man får, discon, åka båt, äta glass, basta, läsa högt ur någon bra bok för den som vill lyssna, leka lekar där man får springa, SOVA och sist men inte minst – äta den supergoda maten man alltid får på Synsholmen! Jo – och så gillar jag riktigt “dåliga” ordvitsar.

Hoppas ni tycker om den här hemsidan och att den förhoppningsvis kan visa er lite av den magi som finns hos oss, och får er att fatta vad ni missar om ni INTE åker till oss… 🙂 Titta nu på resten av ledarna här nedanför, så ses vi kanske i sommar! /eRiC

OBS! Ledarna du ser här är inte alla som ska jobba – det blir fler. Alla ska inte heller jobba alla perioder! Kom på informationsmötet och träffa några av oss! Eller skriv till “Eric Synis” på Facebook och ställ frågor om kollot… 🙂

imageee023

Rebecka gillar att sova med fåglarna uppe i trädet!

image040Jag heter Rebecka och i sommar blir det mitt tolfte år på Synis. När jag var liten var jag på kollo massor med gånger och jag älskade det! Det var så kul att lära känna en massa nya människor, leka roliga lekar, bada, och busa, men mest av allt gillade jag att berätta spökhistorier på kvällarna.

Allt det där är fortfarande det bästa jag vet så därför längtar jag till att få jobba på kollo hela året. När det inte är sommar är jag lärare på gymnasiet, men jag lovar att det inte blir något räknande på somrarna! Utom möjligtvis när jag räknar godisbitar i kollokiosken! 🙂

Jag är också en av föreståndarna på Synis.

P0002586_smalldassmanTjaba!
Jag är Kalle!! När jag inte jobbar på Synis, som jag gjort sen 98, så är jag lärare. Jag är ganska bra på alfapet, och gillar att bada!
Syns i sommar!

Bajsmannen är den som tömmer dasstunnorna hos oss. Han brukar vara omåttligt poppis.

Det går rykten om att Bajsmannen från Synis egentligen är samma person som “Bajshunter” som gjort den populära låten “Båten Stanna”, och nu är aktuell med en remix av “Dass Bååt”

image010

madde1

Raap!

Tjolahopp,

Madde här! I år gör jag inte min åttonde sommar på Synis.
I vanliga fall så bor jag i Kina för att lära mig att koka ris så i sommar kan jag garantera er perfekt kokat ris. Jag har varit där flera somrar och lärt mig koka ris så nu ÄNTLIGEN vet jag hur man gör.

Förutom att laga mat så är jag en fena på att fiska och disca (alltså dansa disco). Jag älskar att hajka, bada, åka båt och paddla kanot.

albxin
Här är Albin och Xinya. De är gifta och har tre barn – Harald, Hannes och Hugo. Harald och Hannes kommer också vara ledare period 2 i sommar.

Albin är väldigt bra på att laga mat. Men inte lika bra på att spela Risk och andra sällskapsspel. Albin ska vara föreståndare en period i sommar.

De bor i både Sverige och Kina. Albin har jobbat på Synis i tjugo år.

Albin har ett emaljöga som han kan plocka ut, fast till i sommar kanske han får ett nytt öga som inte går att plocka ut.

image019

image048image011

Så som alla kolloledare, så älskar jag vattnet och stranden fast något jag älskar nästan mer är när vi förvandlar stora rummet till dansgolv med stroboskop (blixtlampa!!), discokula och grymt bra musik. Ända sen jag var på Synis som kollobarn, har jag gillat discona. Och ibland att uppträda på talangjakten. Har många roliga minnen från tiden som kollobarn.. 🙂

Jag gillar också utmaningar och det är inte ovanligt att se mig stå på bordet och utmana alla barnen på vattendrickartävling. Jag höll på att glömma att säga att jag heter Max och har varit på Synsholmen i 11 år. I Stockholm pluggar jag till lärare. Ses!

Hej.m icke_och_micke

Mitt namn är Micke med dragspelet, jag kör mitt andra år på Synis. I vanliga fall pluggar jag men när sommarn kommer åker jag på kollo för det är bäst, man kan paddla, spela biljard och häftigast av allt: åka på hajkäventyr på en egen öde ö, kan man ha det bättre. /MickeG

matilda1matilda2Hej!

Jag heter Matilda och min första kollosommar föll jag pladask för Synsholmen och längtar massor till i sommar. Tänk liksom, att få vara på en superfin ö i ett gammalt mysigt hus och hänga med massor av grymma barn och ledare.

Jag gillar bäst att leka och synis storlekar är i världsklass! Hajken är en annan favorit och såklart gillar jag att bada (även om jag är lite skraj för ufot), paddla, spela spel, klä ut mig, röja på discot…m.m.

När jag inte är på kollo pluggar jag till socionom.

Ses!

Hej, jag med megafånen eter Isolde och fyller 28 i sommar. Jag har innan jag blev ledare på synis själv varit kollobarn flera somrar i rad. För mig har synis varit något nytt varje år både som barn och som ledare men exempel på vad vi hittar på är bad, storlekar, hajk, disco, pyssel, utflykter på ön, sälsafari och massa mer.

Däremellan kan man också ta det lugnt – hänga med kompisar, ligga och softa på rummet med lite godis och en serietidning. Synis har alltid varit mitt favoritställe att tillbringa sommaren på helt enkelt!

// Isolde

Hej hopp!imageee019

Jag heter Camilla och i sommar blir det mitt andra år på Synis. För tillfället pluggar jag till lärare och är snart färdig och jag har just kommit hem från mitt livs resa i Sydamerika i 5,5 månader.

Men trots all fart och fläkt är det kollosommaren på Synis jag längtar efter! Det bästa med kollo, om du frågar mig, är framförallt att lära känna alla härliga kollobarn och ledare! Sen älskar jag det mesta med kollo: hajken, discona, lekarna, busen och självklart badet!

Eftersom jag inte har nån bild just nu så får ni en bild till på Albin istället..

Vi ses på Synsholmen!

ellen1Jag heter Ellen och går på en ellen2designskola på Öland just nu. Vi ritar, syr & bygger i kartong hela dagarna.
Jag jobbade på Synsholmen förra och förr-förra sommaren och det var så kul! Jag älskar att rita skattjakter, baka & planera myskvällar. Mina favoriter var Fotbolls-VM och buddha-dagarna. Det var också kul att klä ut sig till räv.

Tidigare har jag varit fotbolltränare, rest runt i Indien, sjungit mycket i kör, spelat teater och jobbat på bageri.

Det ska bli jätteroligt att jobba på Synis i sommar, jag längtar!

carrocarro2

Hej!

Jag heter Caroline och jag längtar jättemycket till sommaren. 🙂 Jag har jobbat på kollo i fem år och tröttnar aldrig! Det bästa med kollo är att man får jobba och ha kul samtidigt, träffa en massa härliga barn, bada, dansa på discot, paddla kajak, hajka, leka lekar och klä ut sig.

I verkliga livet ska jag bli lärare i teater och svenska, så kom till mig om du vill testa på att spela lite teater i sommar!

Kram! /Carro

Hej, jag till höger heter Hanna! hanna2Jag har varit kollobarn på synis i 7 år och i år kommer bli mitt första år som praktikant. När jag inte är på synis så pluggar jag på gymnasium i Stockholm.

Jag tycker att det mesta är superkul på synis men extra kul är det med hajk, paddla kajak, Popcornleken!! och den goda maten.
Bäst är utan tvekan synisbrödet. Pyssla gillar jag också så det är bara att komma och hänga lite i lekrummet med mej så kan jag visa hur man gör supertuffa armband!

I sommar hoppas jag att det blir bra väder och att vi får det så roligt som möjligt. Vi ses!

jagoliviatillkollojagoliviatillkollo2

Hej hej!

Jag heter Olivia och det här är mitt sjunde år på kollo, när jag inte är kock på kollo går jag på en konstskola. På kollo gillar jag att rita, bygga och pyssla. Stora lekar där man får klä ut sig i knäppa kläder, måla sig i ansiktet och springa sig helt svettig (för att sen kasta sig i vattnet!). Sen så gillar jag att spela fotboll (helst utklädd i 70-talsperuk och bandana), mitt korpenlag jag spelar i har aldrig vunnit en match med jag är inte ledsen för det!

Jag älskar att baka så gillar du att baka är det bara att komma till mig! På synis finns det massa blåbär, smultron och lite hallon!

På bilden till höger försöker jag laga min telefon som gått sönder.

CU L8R!
felixastrid56astrid3
Här är Astrid och Felix. De är tvillingar. De har varit med i den finska upplagan av “Talang”. Vad de gjorde för nummer, får ni fråga dem om i sommar. De har också under hösten jobbat en period i “Bollywood” i Bombay.

jill3

Utöver alla de här personerna så kommer också Sussi, Simon, Kock-Elin, Anna, Claes m fl jobba.

Hello!
Jag på bilden här ovanför heter Jill och förra året var min första sommar på kollo. Det var så fruktansvärt roligt att jag bara inte kan låta bli att åka dit nu i sommar igen. Det jag tyckte mest om var att bada och hoppa på UFO:t, speciellt när jag lyckades hoppa högst av alla ledare!

Att dansa loss på discona var också en av höjdpunkterna och jag hoppas att det blir lika bra drag i år. Jag tycker om gymnastik och utmanar gärna er barn i att stå på händer. Egentligen är allt som händer på kollot roligt. Längtar till sommaren och ännu en fantastisk tid på Synis!

Klicka här för att läsa vad andra “Sagt om Synis”

Klicka här för att läsa vad andra “Sagt om Synis”

Klicka här för att läsa vad andra “Sagt om Synis”

Klicka här för att läsa vad andra “Sagt om Synis”

Klicka här då för att läsa vad andra “Zagt om Zynis”